Traktatie recepten

Traktatie recepten

Zelfgemaakt het allerleukst!

Op zoek naar inspiratie voor traktatie recepten? Op deze pagina ben je aan het juiste adres. Ideaal voor een kinderfeestje, om te trakteren op school of op het werk. Je vindt hier ook een heleboel gezonde traktaties, want een traktatie hoeft niet per se ongezond te zijn… Leuk, lekker én verantwoord! Zo steel je de show met een zelfgemaakte traktatie.

Traktaties op het werk

traktaties op het werk

Op zoek naar leuke traktaties om op het werk uit te delen? Je kunt natuurlijk altijd een taart of een cake bakken, maar hoe leuk is het om nét even wat anders te trakteren op het werk? Wat dacht je bijvoorbeeld van zelfgemaakte rocky road? Of pindafudge met chocolade en zeezout? Ook heel lekker: zoute chocoladekoekjes met hazelnoten.

Recept: chocoladerepen

Gezonde traktaties

Traktaties hoeven helemaal niet altijd te bestaan uit zoete ingrediënten, je kunt ook makkelijk gezonde traktaties maken die ook nog eens lekker zijn! Gezonde traktaties zijn net zo leuk om uit te delen! Met fruit en groenten kun je een heleboel kanten op. Wat dacht je bijvoorbeeld van de pauwenpeer? Of fruitige bloemen van ananas, druiven en banaan?

Koken met kids
Koken met kids

Met je kind samen koken is leuk, gezellig en leerzaam!

Probeer het ook
Feestkoken
Feestkoken

Bij een feestje hoort natuurlijk feestlijk eten en drinken!

Meer feestrecepten