Paasdessert recepten inspiratie

Paasdessert recepten inspiratie

Heerlijke paasdessert ideeën voor genieten

Op zoek naar een heerlijk paasdessert recept? Met deze selectie aan paasdesserts zet je in een mum van tijd een feestelijke afsluiting van je paasdiner op tafel. Hier vind je de perfecte recepten om je Pasen extra speciaal te maken. En het mooiste is: je hoeft geen ervaren bakker te zijn om deze desserts te maken. Wat dacht je van een lekkere chocolade paascake of een frisse aardbeientiramisu?

Paasdessert maken

Ben je op zoek naar paasdessert inspiratie? Er is keuze genoeg! Ga je voor een paascake, een paastaart of voor een klassieke tiramisu of een dessert in een glaasje. Welke optie je ook kiest, voor alle paasnagerechten geldt: je kunt ze makkelijk voorbereiden! Tijdens het paasdiner zet je als afsluiter dus in een handomdraai wat lekkers op tafel.

Geen zin in een machtig dessert? Ga dan voor koffie en thee met paaskoekjes.

Paasdessert inspiratie

Wil je uitpakken met een lekker nagerecht met Pasen? Ga voor een van deze paasdesserts, dan zit je gegarandeerd goed. Een semifreddo versierd met paasdecoratie is een echte eyecatcher op tafel. Deze klassieker valt bij iedereen in de smaak: witte-chocolade crème brûlée met aardbeien.

Makkelijk te maken en de oven doet het werk: een pavlova met rood fruit! Een dessert in een glaasje doet het ook altijd goed. Kijk eens naar dit perzikdessert, chocolademousse of cheesecake in een glaasje!

Paasborrel
Paasborrel

Gezellig & ongedwongen

Feestelijke hapjes en drankj...
Paas high tea
Paas high tea

Theeleuten in stijl

Zo maak je dat!
Paasdiner
Paasdiner

Kies jij dit jaar voor gourmet of een paasmenu?

Proef het voorjaar
Paasinspiratie
Paasinspiratie

Van paasontbijt tot paasdiner. Bekijk al onze paasrecepten, tips, video's & meer!

Bekijk onze paasspecial