Oud & nieuw

Oud & nieuw

Zo luid je het nieuwe jaar lekker in

Er zijn van die tradities die onlosmakelijk verbonden zijn met oud en nieuw. Vuurwerk afsteken, de oudejaarsconference kijken en natuurlijk zelf oliebollen en appelflappen bakken. Bij ons vind je niet alleen de basisrecepten, maar ook volop inspiratie voor anders-dan-anders oliebollen. Wist je bijvoorbeeld dat je die bollen ook heel goed in een hartig jasje kunt steken? Om twaalf uur proost je samen met familie, vrienden en buren op het nieuwe jaar. Verras ze met een dienblad vol zelfgemaakte hapjes én feestelijke cocktails – met of zonder alcohol. Op een succesvol, gezond en smakelijk nieuw jaar!

oliebollen recepten oud en nieuw

Oliebollen

Geen oudjaar zonder oliebollen en appelflappen. Zelf bakken blijft het allerlekkerst, zo knapperig en vers uit de pan. De lekkerste recepten en variaties vind je hier.

Bakken maar!
hapjes oud en nieuw recepten

Koude & warme hapjes

Maak oud & nieuw nog gezelliger met een tafel vol warme en koude hapjes voor bij de borrel. Voor ieder van je familie of vrienden wat wils en allemaal ook nog eens heel makkelijk te maken.

Aan de slag!

Cocktails

Heb je gewoon even zin in om iets anders te drinken dan champagne? Met deze cocktails ga je feestelijk het nieuwe jaar in. Ook alcoholvrij!

Shake it!
NIeuwjaarsontbijt
NIeuwjaarsontbijt

Met een goede start het nieuwe jaar in

Begin je dag goed
Borrelhapjes
Borrelhapjes

Een tafel vol hapjes is altijd een goed idee

Meer recepten voor de borrelpl...