Vermicelli letters

Zweedse Kerstpuzzel

Maak 10x kans op een staafmixer

Elke maand zijn er leuke prijzen te winnen met de puzzel in Boodschappen. Ook staan er regelmatig andere acties in Boodschappen waarmee je fijne prijzen in de wacht kunt slepen. Je kunt hier de oplossing voor de Woordzoeker puzzel uit het decembernummer van Boodschappen doorgeven.

De oplossing van de FILIPPINE puzzel uit het decembernummer kan je hier doorgeven.

Zweedse puzzel

Daarmee maak je kans op de volgende prijs: 3x kans op de stijlvolle Kenwood keukenmachine t.w.v. € 449,-

Kenwood is al ruim 70 jaar expert op het gebied van keukenapparatuur en produceert innovatieve, kwalitatieve en duurzame producten met tijdloos Brits design. De keukenmachines zijn zeer geschikt voor het zware bakwerk.

Dat geldt ook voor de kMix-keukenmachinelijn. De machine maakt het bakken van taarten en gebakjes een fluitje van een cent. De kMix-keukenmachine is de perfecte aanvulling voor de hobbybakker die niet alleen van kwaliteit, maar ook van een mooi design houdt. Deze eyecatcher wordt geleverd met drie in hoogte verstelbare mengkomaccessoires: de kMix-klopper, kMix-garde en de kMix-deeghaak. Het apparaat heeft een krachtige 1000W motor met een extra beveiliging, zodra de kop omhoog staat stopt de machine automatisch. De kMix lijn is trouwens in diverse kleuren beschikbaar, check ze allemaal op kenwoodworld.nl

Geef de oplossing van de puzzel door en maak kans op de stijlvolle Kenwood Rood keukenmachine met 5 liter mengkom t.w.v. €449,-!

Geef de oplossingen voor 26 december door!

Deelnameformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voorwaarden puzzels & acties
Uitgesloten van deelname zijn medewerkers van C.I.V. Superunie B.A. en iMediate. Deelnemers dienen op het moment van deelname ofwel ouder te zijn dan 18 jaar ofwel schriftelijke toestemming te hebben van ouder of voogd. iMediate zal de prijzen alleen in Nederland laten bezorgen. Prijswinnaars zullen persoonlijk op de hoogte worden gesteld van de uitslag. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. C.I.V. Superunie en iMediate stellen de uitgekeerde prijzen ter beschikking conform de status waarin deze op dat moment verkeren en zijn dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige zichtbare of verborgen gebreken, waaronder inbegrepen verlies en schade veroorzaakt tijdens transport. De prijzen zijn niet inwisselbaar of overdraagbaar. Eventuele verschuldigde kansspelbelasting is door iMediate afgedragen.