Vermicelli letters

Zweedse Kerstpuzzel

Win 3x een hotelarrangement voor 2 personen

Elke maand zijn er leuke prijzen te winnen met de puzzel in Boodschappen. Ook staan er regelmatig andere acties in Boodschappen waarmee je fijne prijzen in de wacht kunt slepen. Je kunt hier de oplossing voor de Woordzoeker puzzel uit het decembernummer van Boodschappen doorgeven.

De oplossing van de Woordzoeker puzzel uit het decembernummer kan je hier doorgeven.

Zweedse puzzel

Daarmee maak je kans op de volgende prijs: 3x kans een hotelarrangement voor 2 personen in het groene hart van Drenthe!

Ben je op zoek naar een heerlijk rustige omgeving om een paar dagen te genieten en er even tussenuit te gaan?

Hotel Het Witte Veen ligt in het groene hart van Drenthe en is omgeven door schitterende natuurgebieden met uitgestrekte wandel- en fietspaden, levendige dorpen en vele bezienswaardigheden.

Lezersvoordeel
Lezers van Boodschappen kunnen dit arrangement met voordeel boeken vanaf slechts € 99,- p.p. met aankomst in januari en februari. In december en in maart t/m juni is de actie inclusief entree Herinneringscentrum Kamp Westerbork of Hunebedcentrum Borger en bedraagt de prijs € 119,95 p.p.

Niet gewonnen?
Kijk op www.goedverblijf.nl/bs1220 of bel 085-4899019.

Behoor je tot de prijswinnaars dan ontvang je uiteraard het boekingsbedrag retour!

Geef de oplossingen voor 28 december door!

Deelnameformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voorwaarden puzzels & acties
Uitgesloten van deelname zijn medewerkers van C.I.V. Superunie B.A. en iMediate. Deelnemers dienen op het moment van deelname ofwel ouder te zijn dan 18 jaar ofwel schriftelijke toestemming te hebben van ouder of voogd. iMediate zal de prijzen alleen in Nederland laten bezorgen. Prijswinnaars zullen persoonlijk op de hoogte worden gesteld van de uitslag. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. C.I.V. Superunie en iMediate stellen de uitgekeerde prijzen ter beschikking conform de status waarin deze op dat moment verkeren en zijn dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige zichtbare of verborgen gebreken, waaronder inbegrepen verlies en schade veroorzaakt tijdens transport. De prijzen zijn niet inwisselbaar of overdraagbaar. Eventuele verschuldigde kansspelbelasting is door iMediate afgedragen.