Kerst voorgerechten

Kerst voorgerechten

Heerlijke voorafjes voor kerst

Met het voorgerecht zet je de toon voor je kerstdiner. Logisch dus, dat je er veel aandacht aan besteedt. Kies je voor een voorgerecht met vis, een vegetarisch voorgerecht of een voorgerecht met vlees? En ga je voor een warm voorgerecht, of vind je een koud voorgerecht toch beter passen? Welk voorgerecht sluit het best aan bij de rest van het menu en bij de (dieet-)wensen van je gasten? Met onze ruime selectie aan kerst voorgerechten is er voor elk wat wils deze kerst.

Kerst voorgerechten

Op zoek naar lekkere kerst voorgerechten? Op deze pagina van Boodschappen doe je inspiratie op. Ga je dit jaar voor soep, een amuse of een groter voorgerecht? Of een combinatie van allerlei voorgerechten? De keuze is reuze! Leef je uit in de keuken en bereid heerlijke kerst voorgerechten.

Vegetarisch voorgerecht kerst

Ben je op zoek naar een vegetarisch voorgerecht voor kerst? Op deze pagina vind je ook een heleboel vegetarische opties voor je voorgerecht. Bijvoorbeeld romige doperwtensoep met krokante prei, foie green of gebakken feta met pistachekorst en geroosterde bietjes. Bekijk hier een compleet vegetarisch kerstmenu?

Stijl je kerst

Klik op de iconen voor inspiratie

Kersthoofdgerechten
Kersthoofdgerechten

Hét pronkstuk van het kerstdiner

Meer inspiratie
Kerstbijgerechten
Kerstbijgerechten

Deze gerechten kleden je menu aan

Meer gerechten voor erbij
Kerstnagerechten
Kerstnagerechten

Desserts voor een grande finale

Meer desserts
Kerst
Kerst

Laat je inspireren door recepten, video's, tips & meer!

Alle kerstrecepten