Vegetarisch kerstmenu

Vegetarisch kerstmenu

Vegetarische kerstrecepten

Steeds meer mensen kiezen er bewust voor om minder vlees te eten. Een vegetarisch kerstmenu past daarom helemaal in deze tijd. Deze vegetarische kerstgerechten laten zien dat je ook heel goed een luxe kerstgevoel kunt creëren zónder vlees of vis.

Groenten, peulvruchten en noten weten die hoofdrol met verve over te nemen. Verras je gasten met feestelijke gerechten als linzenballetjes met mangochutney en bleekselderij-preistrudel met appel en blauwe kaas. Wedden dat niemand het vlees zal missen?

Vegetarische kerstrecepten

Ga jij deze kerst voor een vegetarisch kerstmenu? Op deze pagina vind je een heerlijke vegetarische kerstrecepten. Ook al laat je vis en vlees achterwege bij het kerstdiner, dat betekent niet dat je niet kunt experimenteren met verschillende smaken, geuren en kleuren. Leef je helemaal uit in de keuken en ga voor een feestelijk vegetarisch kerstmenu.

Een feestelijk vegetarisch hoofdgerecht met kerst

Op zoek naar een vegetarisch hoofdgerecht voor kerst? Bij Boodschappen ben je aan het juiste adres. Ga bijvoorbeeld voor een zoete-aardappelschotel met salie en pecannoten. Binnen no time heb jij een heerlijk vegetarisch kerstmenu samengesteld. Eet smakelijk!

Klik hier om het bijpassende menukaartje te downloaden!

Kerstvoorgerechten
Kerstvoorgerechten

Van amuses tot soep

Meer starters
Kersthoofdgerechten
Kersthoofdgerechten

Hét pronkstuk van het kerstdiner

Meer inspiratie
Kerstnagerechten
Kerstnagerechten

Desserts voor een grande finale

Meer desserts
De grote kerstspecial
De grote kerstspecial

Recepten, inspiratie, video's, tips & meer!

Bekijk 'm hier