kersttaart

Kerst nagerechten

De lekkerste kerst toetjes recepten

Heeft iedereen nog ruimte voor een toetje? Dat is te hopen, want met deze kerstnagerechten van Boodschappen sluit je het diner in stijl af. Of je nu een spectaculaire kersttaart, een toetje op basis van ijs of een hemelse chocoladecreatie zoekt, hier vind je het kerstdessert van je dromen. Past een hartig kerstdessert of een wat lichter dessert met fruit misschien beter? Ook daarin is volop keuze. Met zo’n heerlijke afsluiter zal er over je kerstdiner nog heel lang worden nagepraat. Op deze pagina doe je inspiratie op om in een handomdraai je eigen kerst toetje te maken.

Kerst nagerechten

Op zoek naar inspiratie voor kerst nagerechten? Bij Boodschappen Magazine ben je aan het juiste adres. Hier vind je voor ieder wat wils! Een spectaculair kerst nagerecht, zoals de fruitige schuimboom. Of juist makkelijk, simpel én lekker: syllabub met frambozen. Of je nu lang in de keuken wil staan of kort, op deze pagina vind je de kerst nagerechten die bij jou passen.

Kerst desserts

Een feestelijk kerstdiner sluit je natuurlijk af met een lekker kerst dessert recept. Een echte eyecatcher als spectaculaire afsluiter van je kerstdiner. Ga voor een feestelijke taart! Met de toren van chocosoesjes steel je pas echt de show. En dit kerst nagerecht is ook nog eens makkelijk om te maken. Kerstdiner met kinderen? De schuimkransjestaart valt altijd in de smaak bij kinderen. Welk kerstdessert past bij jou?

Stijl je kerst

Klik op de iconen voor inspiratie

Kerstvoorgerechten
Kerstvoorgerechten

Van amuses tot soep

Meer starters
Kerstbijgerechten
Kerstbijgerechten

Deze gerechten kleden je menu aan

Meer gerechten voor erbij
Kersthoofdgerechten
Kersthoofdgerechten

Hét pronkstuk van het kerstdiner

Meer inspiratie
Kerst
Kerst

Laat je inspireren door recepten, video's, tips & meer!

Alle kerstrecepten