Kidsfavoriet

Kidsfavoriet

Kidsfavorieten met kerst

Op zoek naar fijne kerstrecepten voor de kids? Deze recepten zijn favoriet! Zeker met de fruitige schuimboom als spectaculaire afsluiter van de avond. De sterretjes zullen een magisch effect geven…

Kerstrecepten voor kinderen

Kerst is een betoverende tijd vol gezelligheid en lekker eten, en wat is er nu leuker dan samen met kinderen de keuken in te duiken om feestelijke recepten te maken? Goed nieuws: het hoeft niet moeilijk te zijn! Voor een gezonde twist zijn fruitige kerstboomspiesjes met aardbeien en druiven een geweldige keuze, waarbij kinderen hun eigen gezonde kerstbomen kunnen samenstellen. Kerstkoekjes of kerstkransjes bakken is natuurlijk altijd een groot succes. En bij het kerstdiner? Maak je favoriete tomatensoep en geef er een kerst touch aan door er kaassterren bij te serveren in plaats van een stukje stokbrood. Het hoofdgerecht kan ook simpel: kip met friet bijvoorbeeld. En voor het dessert kun je uitpakken met een makkelijke ijstaart of een toetje in een glaasje.

Gourmetten met kerst

Gourmetten tijdens kerst is niet alleen een gezellig, het is ook leuk voor kinderen! Zo kunnen ze helemaal zelf bepalen wat ze in hun pannetje doen. Zet de tafel vol met kleine gerechtjes en laat iedereen zelf kiezen. Voor een geslaagde gourmetervaring met kinderen zijn er talloze populaire recepten die gemakkelijk aan te passen zijn aan hun smaak. Mini-hamburgers met kleine broodjes, stukjes kipfilet gemarineerd in milde sauzen, groenten zoals snoeppaprika en champignons, en kleine pannenkoekjes of poffertjes die ze zelf kunnen bakken zijn allemaal favorieten.

Alle gourmet recepten
Kerstvoorgerechten
Kerstvoorgerechten

Van amuses tot soep

Meer starters
Kersthoofdgerechten
Kersthoofdgerechten

Hét pronkstuk van het kerstdiner

Meer inspiratie
Kerstnagerechten
Kerstnagerechten

Desserts voor een grande finale

Meer desserts
Kerstrecepten
Kerstrecepten

Doe inspiratie op en bekijk alle kerstrecepten

Alle inspiratie