Vermicelli letters

Kerst woordzoeker

Win een 18-delige serviesset van Xenos

Elke maand zijn er leuke prijzen te winnen met de puzzel in Boodschappen. Ook staan er regelmatig andere acties in Boodschappen waarmee je fijne prijzen in de wacht kunt slepen. Je kunt hier de oplossing voor de Woordzoeker puzzel uit het decembernummer van Boodschappen doorgeven.

De oplossing van de Zweedse puzzel uit het decembernummer kan je hier doorgeven.

Filippine puzzel

Kleurrijke kerst: maak 20x kans op: een 18-delige serviesset van Xenos

Ben jij al klaar voor het kerstdiner? Bij heerlijk tafelen hoort een mooi servies.

De green, blue en Valencia serviessets van Xenos bestaan uit 18 delen: 6 dinerborden (27 cm), 6 dinerborden (21 cm) en 6 ontbijtborden (19 cm) waarmee je compleet de tafel te kunt dekken voor 6 personen. Ideaal! Ga jij voor servies in blauwtinten, groene tinten of juist voor lekker kleurrijk?

Niet gewonnen?
Niet getreurd. In de hele maand december vind je speciale aanbiedingen op servies en serviessets. Kom langs in één van onze 150 winkels of shop online op xenos.nl

Geef de oplossingen voor 28 december door!

Deelnameformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voorwaarden puzzels & acties
Uitgesloten van deelname zijn medewerkers van C.I.V. Superunie B.A. en iMediate. Deelnemers dienen op het moment van deelname ofwel ouder te zijn dan 18 jaar ofwel schriftelijke toestemming te hebben van ouder of voogd. iMediate zal de prijzen alleen in Nederland laten bezorgen. Prijswinnaars zullen persoonlijk op de hoogte worden gesteld van de uitslag. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. C.I.V. Superunie en iMediate stellen de uitgekeerde prijzen ter beschikking conform de status waarin deze op dat moment verkeren en zijn dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige zichtbare of verborgen gebreken, waaronder inbegrepen verlies en schade veroorzaakt tijdens transport. De prijzen zijn niet inwisselbaar of overdraagbaar. Eventuele verschuldigde kansspelbelasting is door iMediate afgedragen.