Vermicelli letters

Kerst filippine puzzel

Win een 3-daags hotelarrangement voor 2 personen in de Achterhoek

Elke maand zijn er leuke prijzen te winnen met de puzzel in Boodschappen. Ook staan er regelmatig andere acties in Boodschappen waarmee je fijne prijzen in de wacht kunt slepen. Je kunt hier de oplossing voor de Woordzoeker puzzel uit het decembernummer van Boodschappen doorgeven.

De oplossing van de Zweedse puzzel uit het decembernummer kan je hier doorgeven.

Filippine puzzel

Culinair in de Achterhoek: maak 3x kans op een 3-daags hotelarrangement voor 2 personen.

Het eigenzinnige en unieke Boetiek Hotel BonAparte (4*) is gelegen op een prachtige locatie aan de voet van de Lochemse Berg in Barchem, nabij Zutphen en Deventer. Hier vind je het startpunt van de mooiste wandel- en fietsroutes van de Achterhoek door prachtige natuur en langs landgoederen en kastelen.

 

Arrangement
– 2x overnachting inclusief Gelders ontbijt
– 1x heerlijk 3-gangen keuzediner
– 1x heerlijk 4-gangen verrassingsmenu
– 1x borrelgarnituur in de bar
– gratis gebruik binnenzwembad, sauna & fitness
– gratis koffie- & theefaciliteiten op de kamer
– gratis wandel &fietsroutes
– gratis wifi & parkeren

Lezersvoordeel
Lezers van Boodschappen kunnen dit arrangement met voordeel boeken vanaf slechts € 109,- p.p. (adviesprijs € 159,- p.p.) In maart & november aankomst op do t/m za: € 119,- en in april t/m oktober dagelijks: € 129,- p.p. Kijk op www.goedverblijf.nl/bs1221 of bel 085-4899019.

Behoor je tot de prijswinnaars dan ontvang je het boekingsbedrag uiteraard retour!

Geef de oplossingen voor 27 december door!

Deelnameformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voorwaarden puzzels & acties
Uitgesloten van deelname zijn medewerkers van C.I.V. Superunie B.A. en iMediate. Deelnemers dienen op het moment van deelname ofwel ouder te zijn dan 18 jaar ofwel schriftelijke toestemming te hebben van ouder of voogd. iMediate zal de prijzen alleen in Nederland laten bezorgen. Prijswinnaars zullen persoonlijk op de hoogte worden gesteld van de uitslag. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. C.I.V. Superunie en iMediate stellen de uitgekeerde prijzen ter beschikking conform de status waarin deze op dat moment verkeren en zijn dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige zichtbare of verborgen gebreken, waaronder inbegrepen verlies en schade veroorzaakt tijdens transport. De prijzen zijn niet inwisselbaar of overdraagbaar. Eventuele verschuldigde kansspelbelasting is door iMediate afgedragen.