December, feestmaand

December, feestmaand

De leukste tijd van het jaar

December staat in het teken van samen zijn, samen koken en natuurlijk… lekker samen eten. We brengen tijd door met elkaar én gaan uitgebreid in de keuken aan de slag.

Tijdens de feestdagen wil je écht uitpakken en familie en vrienden verrassen met gerechten die niet alleen ontzettend lekker zijn, maar er ook nog eens spectaculair uitzien. Maar hoe doe je dat als je geen volleerde chef-kok bent? Speciaal voor de decembermaand hebben we een aantal handige (en echt niet zo moeilijke!) kooktechnieken verzameld en stap-voor-stap in beeld gebracht. Kwestie van de aanwijzingen volgen en ook jij kunt binnen een mum van tijd koken en borden opmaken als een pro!

Inspiratie voor het kerstmenu
Verder vind je bij ons natuurlijk inspiratie voor de lekkerste voor-, hoofd-, bij- en nagerechten, alles wat je nodig hebt voor een compleet kerstmenu. Of mix & match en stel een uniek eigen menu samen. Daar kun je deze maand bovendien een boodschappenpakket mee winnen! Ook hebben we verrassende recepten voor oliebollen (zoet en hartig!), recepten voor een winterbarbecue (durf jij het aan?) en nog heel veel meer. Zo geven we tips voor een mooie styling en een supersnel kerstmenu, spelen groenten de hoofdrol in het vega-kerstdiner en ziet alles er – ook heel belangrijk – uitnodigend mooi uit.

Fijne feestdagen en veel kook- en eetplezier gewenst!

Snel kerstmenu
Snel kerstmenu

5 gangen in een uur

Maak ze zelf
Win!
Win!

Stel je 4-gangenmenu samen en WIN!

Klik hier voor de actie