kerstbrunch

Kerstbrunch recepten

De heerlijkste ideeën voor de kerstbrunch

Combineer het beste van twee werelden en ga voor een uitgebreide kerstbrunch dit jaar. Zo kun je nog een beetje uitslapen en heb je alle tijd om de brunch voor te bereiden. Met de kerstbrunch geniet je met het hele gezin, familie of vrienden van een uitgebreid moment! En dan zet je natuurlijk wel iets speciaals op tafel. Boodschappen heeft de lekkerste kerstbrunch recepten voor je op een rij gezet.

Kerstbrunch ideeën

Neem lekker de tijd en serveer een speciaal kerstbrunch menu met meerdere gangen, inclusief bijpassende drankjes! Wil je nog ideeën opdoen voor de brunch? Op deze pagina vind je een heleboel tips. Ga voor hartig met brunchtaart met rauwe ham of juist voor zoet met wentelteefjes met koffieroom. Pak uit met luxe croissantjes met truffelroerei of ga voor pannenkoeken met maple syrup, dan zit je altijd goed.

Kerstbrunch maken: zo doe je dat

Een kerstbrunch is een heerlijke en ontspannen manier om kerst te vieren! Het is een uitstekende keuze voor diegenen die de traditionele kerstmaaltijd willen vermijden of voor wie graag een informelere sfeer creëert. Met een kerstbrunch kun je alle kanten op met zowel hartige als zoete gerechten. Denk aan luxe broodjes, frittata’s, gerookte zalm, verse fruitsalades, croissants en pannenkoeken. Ook kun je afwisselen met vis, vlees en vega, zodat iedereen aan tafel kan genieten van lekkere warme en koude gerechten. Zorg ervoor dat je voldoende drankjes hebt, zoals verse sappen, koffie en thee en misschien zelfs wel een bubbel om de feestelijke sfeer compleet te maken.

Kerst brunch inspiratie

Inspiratie nodig voor de kerstbrunch? Er is genoeg om uit te kiezen. Kerst leent zich perfect om uit te pakken. Maar ook als je niet zoveel zin of tijd hebt om een feestelijke kerstbrunch op tafel te zetten, zijn de mogelijkheden eindeloos. Hier vind je 5 populaire recepten voor de kerstbrunch.

  1. Hartige quiche met geitenkaas en broccoli
  2. Bagels met gerookte zalm en roomkaas
  3. Avocado toast met gepocheerd ei
  4. Wentelteefjes
  5. Eggs benedict
Kerstvoorgerechten
Kerstvoorgerechten

Van amuses tot soep

Meer starters
Kersthoofdgerechten
Kersthoofdgerechten

Hét pronkstuk van het kerstdiner

Meer inspiratie
Kerstnagerechten
Kerstnagerechten

Desserts voor een grande finale

Meer desserts
Kerstrecepten
Kerstrecepten

Doe inspiratie op en bekijk alle kerstrecepten

Alle inspiratie