Makkelijke hapjes voor veel mensen

Makkelijke hapjes voor veel mensen

Handig voor verjaardagen of borrels

Ben je op zoek naar recepten voor hapjes voor veel mensen, bijvoorbeeld voor een verjaardag of een borrel? Op deze pagina ben je aan het juiste adres. Deze borrelhapjes en verjaardagshapjes zijn makkelijk om te maken, maar ook nog eens lekker én origineel. Dat is weer eens wat anders dan die schalen met kaas en worst op een verjaardag of tijdens een borrel. Het kost even wat meer moeite – en eigenlijk valt dat ook wel mee – maar dan heb je ook echt een resultaat om trots op te zijn.

Vegetarische hapjes

Ben je op zoek naar inspiratie voor vegetarische hapjes voor op een borrelplank? Wij geven je wat tips die sowieso in de smaak gaan vallen, ook bij je niet vegetarische gasten! Maak bijvoorbeeld snackpaprika’s met kruidenricotta, courgette frietjes met oregano-mayonaise of crostini’s met tuinbonen en feta spread. Dat is toch net even wat leuker dan standaard komkommertjes, tomaatjes en stokbrood met smeersels op tafel tijdens de borrel. En het kost niet eens heel veel meer tijd om te maken! Met deze recepten maak je een vegetarische borrel extra lekker.

Snelle hapjes

Je kent het wel. Er komen mensen op bezoek voor de borrel, maar je wil toch nét even wat meer op tafel zetten dan alleen blokjes kaas en een schaaltje chips. Maar je wil er ook geen middag mee bezig zijn om alles voor te bereiden. Geen nood! Deze snelle en makkelijke hapjes maak je in een handomdraai klaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van aardbeien met avocado en munt, komkommerschuitjes met wortelspread, pintxos met makreelrilette, omeletrolletjes met gerookte zalm of pulled chicken bites? Bekijk hier alle lekkere en snelle hapjes!

Borrelhapjes
Borrelhapjes

Een tafel vol hapjes is altijd een goed idee

Meer recepten voor de borrelpl...
Feestkoken
Feestkoken

Bij een feestje hoort natuurlijk feestlijk eten en drinken!

Meer feestrecepten