Camping recepten

Camping recepten

Makkelijke camping recepten

Of je nu een doorgewinterde kampeerder bent of je eerste avontuur in de natuurlijke wereld gaat ervaren, één ding is zeker: op de camping wil je koken zonder al te veel gedoe. Hier vind je de beste campingrecepten die je kunt proberen tijdens je volgende vakantie! Van handige eenpansgerechten tot lekkere bbq-recepten.

Gerechten voor op de camping

Op een camping moet je roeien met de riemen die je hebt. Maar dat betekent niet dat je geen lekkere maaltijden op tafel kunt zetten! Je kunt namelijk alle kanten op met eenpansgerechten: van risotto tot curry en een stoofgerecht tot one-pot-pasta. Lekker, zo klaar en ook nog eens weinig afwas. Dat scheelt weer. Je kunt alle kanten op met een 1 pans gerecht met ingrediënten zoals kip, rijst, groenten en kruiden.

Barbecueën op de camping

Vakantie vieren op de camping betekent automatisch: barbecueën! En dat hoeft niet meteen ingewikkeld te zijn op de camping. Snijd wat stokbrood en zorg voor een lekkere dip, maak een frisse salade en rijg wat spiesen met vlees, vis en groenten. Ook lekker: groentepakketjes! Wikkel je favoriete groenten, zoals paprika, courgette en champignons, in aluminiumfolie en gril ze boven het vuur voor een heerlijke en gezonde maaltijd op de camping. Vispakketjes zijn ook ideaal op de camping barbecue. Je kunt zelfs pizza op de bbq maken. En het dessert? Die komt natuurlijk ook van de bbq. Wat dacht je van een spies met banaan, marshmallows en chocolade?

Alle bbq-recepten
Makkelijk & snel
Makkelijk & snel

Perfect voor doordeweeks

Aan de slag!
Variëren met pasta
Variëren met pasta

Van macaroni tot spaghetti

Meer pasta's