Spiesen recepten

Spiesen recepten

De lekkerste spiesen voor de barbacue!

Zodra het weer het toelaat, steken we de barbecue aan! Pak flink uit met lekkere spiesen. Met vlees, vis of groente, je kunt er eindeloos mee variëren. Het is maar net waar je zin in hebt! Zo’n spies op de bbq is niet alleen heel erg lekker, het ziet er bovendien ook nog eens gezellig en kleurrijk uit! Wil je weer eens wat anders dan een gewone spies met kipsaté of verschillende groenten? Op deze pagina vind je lekker veel inspiratie. 

Groentespies bbq

Leuk op een stokje: een groentespies van de barbecue! Snel om te maken, lekker en gezond! Ben je op zoek naar inspiratie voor recepten voor groentespiesen? Ga dan voor deze super veggiespiesen. Succes gegarandeerd met dit recept tijdens je barbecue-avond! Ook lekker: geroosterde pompoensaté. Je zou er misschien niet zo snel aan denken, maar wat dacht je van een spies met krieltjes? Of een spruitenspies? Tip: leg de stokjes eerst in het water, dan verbranden ze niet op de barbecue!

Kipspiesjes maken

Als je kipspiesjes maakt tijdens de barbecue, weet je dat je goed zit! Kipspiesjes vallen namelijk bij iedereen in de smaak. Varieer eens met je traditionele kipspiesjes en ga voor kipsaté met honingsalsa, zoete kipspiesjes met couscous, gegrilde kipspiesjes met salsa verde of Oosterse kipgehaktspiesjes. Als je er tijd voor hebt, is het lekker om de kip een paar uur van tevoren te laten marineren voor een extra intense smaak. Heb je hier geen tijd voor? Geen nood, je kunt de spiesjes ook gewoon a-la-minute maken.

Alles voor de barbecue
Alles voor de barbecue

Meer van het rooster

Lekkere bbq-recepten
Salades bij de bbq
Salades bij de bbq

Salades vol kleur, vitamines en frisheid

Meer salades