bbq recepten

BBQ recepten

Alle populaire recepten voor je op een rij

Alles wat je buiten maakt, smaakt zoveel lekkerder. Zodra het weer het toelaat, steken we daarom de barbecue aan! Heb je de tijd? Pak dan flink uit met vlees, vis, salades, sauzen en marinades. Wil je na een lange werkdag snel iets op tafel zetten? Dan bereid je eenvoudig een complete maaltijd op het rooster. Wat dacht je van een gegrild visje met gegrilde groenten en zelfgebakken platbrood? Zo creëer je dat relaxte vakantiegevoel gewoon in je eigen achtertuin met een lekker barbecue recept. Hoe uitgebreid je barbecuesessie ook is, met onze slimme barbecuetips en smakelijke bbq recepten wordt het in elk geval een succes.

De lekkerste bbq-recepten: zo maak je ze!

Er zijn zoveel bbq recepten, maar voor welke ga jij tijdens de barbecue-avond? Zorg voor een mooie mix van vlees, vis en groente. Het is leuk om één eyecatcher van een recept te gebruiken, zoals een hele bloemkool van de bbq of feestelijke spiesen. Een salade is het perfecte bijgerecht tijdens de bbq. Brood kan natuurlijk niet ontbreken. Ga voor zelfgemaakte kruidenboter. En die dips en marinades? Die maak je in een handomdraai zelf. Veel lekkerder dan kant-en-klaar!

Barbecue inspiratie

Als het kwik stijgt en de zon zich laat zien, is het de perfecte tijd om de barbecue aan te steken en te genieten van smaakvolle en gezonde gerechten. Barbecueën is niet alleen een gezellige manier om samen te komen met vrienden en familie, maar ook een uitstekende gelegenheid om te genieten van de lekkerste gerechten. Op deze pagina kun je bbq inspiratie opdoen en razendsnel navigeren naar verschillende barbecue recepten. Zo is er voor ieder wat wils!

Recept: fetapakketje van de bbq
Snackgroente
Snackgroente

Om lekker door te eten

Groente grillen
Salades bij de bbq
Salades bij de bbq

Salades vol kleur, vitamines en frisheid

Meer salades