Overige video's

Gele rijstsalade met taugé en pinda’s

8 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 375 kcal
Koolhydraten 45 g
Eiwit 10 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
2 g

Bereiden

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat uitgespreid op een platte schaal helemaal afkoelen.
  2. Blancheer de sugarsnaps 1 minuut en giet ze onder koud stromend water af. Snijd ze in schuine dunne repen.
  3. Klop de dressing. Vermeng alle ingrediënten en de dressing met elkaar en serveer in een grote schaal.
Voedingswaarde p.p.
Energie 375 kcal
Koolhydraten 45 g
Eiwit 10 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.