Overige video's

Gele paprikagazpacho met kaascrostini

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 715 kcal
Koolhydraten 42 g
Eiwit 12 g
Vet
Waarvan verzadigd
54 g
9 g
Vezels 8 g
Zout 0,9 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 170ºC. Week 100 gram stokbrood in 150 ml olijfolie en de azijn en laat 10 minuten staan.
  2. Snijd intussen de rest van het brood in sneetjes en meng met de rest van de olijfolie en 1 teentje knoflook. Bestrooi met de Parmezaanse kaas en rooster de crostini circa 8 minuten in de oven.
  3. Pureer het broodmengsel met de paprika's, ui, overige knoflook en specerijen tot een gladde soep. Breng op smaak met zout en peper. Bestrooi de soep met ringetjes bieslook en serveer met de kaascrostini.
Voedingswaarde p.p.
Energie 715 kcal
Koolhydraten 42 g
Eiwit 12 g
Vet
Waarvan verzadigd
54 g
9 g
Vezels 8 g
Zout 0,9 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.