Overige video's

Gekoelde appelsoep

Wist je dat je ook soep van appels kunt maken? Verras je gasten eens met deze gekoelde appelsoep. Weer eens wat anders dan anders! Het recept voor deze frisse soep vind je hier.
Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Print

Bereiden

  1. Schil de appels en snijd ze in partjes. Verhit de boter in een soeppan en fruit hierin de sjalotten circa 2 minuten. Voeg de appels toe en bak ze 10 minuten mee. Blus af met witte wijn en groentebouillon. Laat nog 5 minuten pruttelen. Pureer met een staafmixer tot een gladde soep.
  2. Voeg 100 gram crème fraîche toe, roer goed door en breng op smaak met zout en peper. Laat minimaal 3 uur koelen in de koelkast. Serveer de appelsoep ijskoud in glazen of kommetjes met een extra schepje crème fraîche en wat peterselie.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.