Overige video's

Gekaramelliseerde beenham met honing

6 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 310 kcal
Koolhydraten 19 g
Eiwit 31 g
Vet
Waarvan verzadigd
12 g
6 g
Hoofdingrediënten Honing (623) Beenham (41)

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 160°C.
  2. Bestrijk de hammetjes royaal met het honingmengsel en bak ze 40 minuten in het midden van de oven tot het laagje krokant en kleverig is. Bestrijk de bovenkant tussentijds nog een paar keer met het honingmengsel.
  3. Snijd de ham in dikke plakken.

Bereidingstip

Lekker met aardappels die tegelijkertijd met de ham zijn meegebakken in de oven of een romige aardappel­puree en knapperige groenten.

Wijnadvies

Vanwege het zoetje lekker met Rosé d'Anjou. Deze is namelijk niet helemaal droog. Kan daarom ook met rode Lambrusco

Voedingswaarde p.p.
Energie 310 kcal
Koolhydraten 19 g
Eiwit 31 g
Vet
Waarvan verzadigd
12 g
6 g
Hoofdingrediënten Honing (623) Beenham (41)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.