Overige video's

Geitenkaassateetje met pruimen en port

4 gemiddeld hapje, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Wel de pruimen 15 minuten in de warme thee. Kook de port met de balsamicoazijn in tot een siroop. Voeg daar versgemalen peper aan toe.
  2. Snijd de plakken geitenkaas per stuk in vieren en rol er ontbijtspek omheen zodat de geitenkaas goed bedekt is.
  3. Rijg pakketjes geitenkaas afgewisseld met zwarte pruimen aan kleine prikkers.
  4. Rooster ze in een grillpan om en om tot het spek licht krokant is.
  5. Schenk de portsiroop voor het serveren erover.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.