Overige video's

Geitenkaassalade met meloen en avocado

4 eenvoudig voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Rooster de pijnboompitten in een droge hete koekenpan.
  2. Verdeel de rucola over 4 borden.
  3. Besprenkel de partjes avocado met 2 eetlepels citroensap. Leg ze met de meloen en geitenkaas op de rucola.
  4. Pureer voor de dressing de tomaten met de gember, 2 el citroensap, zout en peper. Giet de olijfolie er al kloppend in een straaltje bij.
  5. Besprenkel de salade met de dressing en bestrooi met de pijnboompitten.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.