Overige video's

Geitenkaasquiche met bietjes
Geitenkaasquiche met bietjes
(14)

Geitenkaasquiche met bietjes

Een quiche met geitenkaas is altijd een goed idee. Deze variant met bietjes en walnoten is de perfecte quiche voor in de herfst. En ook koud is zo’n stuk quiche heerlijk!
Categorie brunch, lunch
Personen 6 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 415 kcal
Koolhydraten 26 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
27 g
11 g
Vezels 3 g
Zout 1 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 190ºC. Bekleed de ingevette taartvorm met het deeg en druk de randen goed tegen elkaar. Prik met een vork gaatjes in de deegbodem. Meng het paneermeel met 1 theelepel tijm, strooi over de deegbodem en druk aan.
  2. Klop de eieren los met de kookroom, rest van de tijm, zout en peper. Giet dit mengsel over de deegbodem. Snijd de bieten in plakken van 2 cm dik en leg ze naast elkaar in het eimengsel.
  3. Verdeel de geitenkaas en walnoten erover. Bak de quiche in het midden van de oven in 40-45 minuten gaar. Bestrooi voor het serveren met de peterselie.
Voedingswaarde p.p.
Energie 415 kcal
Koolhydraten 26 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
27 g
11 g
Vezels 3 g
Zout 1 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.