Overige video's

Geitenkaaskroketjes

12 gemiddeld hapje, snack
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 320 kcal
Koolhydraten 10 g
Eiwit 11 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
13 g
Vezels 1 g
Zout 0,9 g
Hoofdingrediënten Mosterd (259)

Voorbereiden

Smelt de boter in een pan en voeg in één keer de bloem toe. Roer goed en laat de bloem op een lage stand circa 3 minuten garen. Voeg al roerend in gedeelten de bouillon en gezeefde tomaten toe en breng alles aan de kook. Laat afkoelen. Voeg de geitenkaas, pepersaus, basilicum, zout en peper toe. Laat deze ragout afgedekt 2-3 uur opstijven in de koelkast.

Bereiden

  1. Verhit de frituurolie. Vorm kroketten van de ragout, haal ze door het ei en dan door paneermeel en frituur goudbruin. Lekker met mosterd.

Bereidingstip

Vervang de geitenkaas in dit recept door belegen kaas.

Voedingswaarde p.p.
Energie 320 kcal
Koolhydraten 10 g
Eiwit 11 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
13 g
Vezels 1 g
Zout 0,9 g
Hoofdingrediënten Mosterd (259)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.