Overige video's

Geitenkaasfondue met spek-krieltjes

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 795 kcal
Koolhydraten 48 g
Eiwit 36 g
Vet
Waarvan verzadigd
49 g
27 g
Vezels 8 g
Zout 4,3 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Halveer de plakken spek in de lengte en rol het spek om de krieltjes.
  2. Leg de aardappeltjes op de bakplaat en bak in de oven in circa 35 minuten gaar en goudbruin. Kook intussen de sperziebonen in circa 6 minuten beetgaar.
  3. Verhit in de fonduepan de melk en voeg de roomkaas en geitenkaas toe. Meng tot een glad mengsel en voeg de tijm toe.
  4. Breng op smaak met zout en peper. Roer de maizena glad met 2 eetlepels water. Roer de aangelengde maizena door de kaasfondue en roer door tot de fondue een mooie consistentie heeft.
  5. Serveer de geitenkaasfondue met de aardappeltjes, sperziebonen en witlof. Lekker met ciabattabrood.
Voedingswaarde p.p.
Energie 795 kcal
Koolhydraten 48 g
Eiwit 36 g
Vet
Waarvan verzadigd
49 g
27 g
Vezels 8 g
Zout 4,3 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.