Overige video's

Geitenkaasfondue met krieltjes en spek

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Omwikkel de krieltjes met het spek en bak ze in de oven in 25 minuten gaar en goudbruin.
  3. Verwarm de melk met de tijm en laat circa 5 minuten pruttelen op een lage stand.
  4. Meng de maizena met 1 eetlepel water. Voeg de roomkaas, geitenkaas en maizena toe aan de pan en roer door tot de fondue glad en romig is. Breng op smaak met zout en peper.
  5. Neem de krieltjes uit de oven en bind er eventueel bieslook als ‘cadeau­strikjes' omheen.
  6. Schenk de fon­due in een warme fonduepan en serveer met de krieltjes, tomaten en wortels.

Bereidingstip

Houd je niet van geitenkaas, dan kun je de kaas in dit recept vervangen door een andere zachte kaas op basis van koemelk, zoals brie.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.