Overige video's

Geitenkaasburger met aubergine en courgette

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 550 kcal
Koolhydraten 45 g
Eiwit 23 g
Vet
Waarvan verzadigd
29 g
9 g

Bereiden

  1. Bestuif de kaas met bloem die gemengd is met zout en peper.
  2. Doop de kaasplakken in het ei en haal ze daarna door het broodkruim.
  3. Haal ze nog een keer door het ei en broodkruim en zet ze even in de koelkast.
  4. Bestrijk de aubergine en de courgetteplakken met olie. Verhit een grillpan en rooster hierin de groenten 2 minuten per kant.
  5. Bak de geitenkaasburgers in een laagje olie goudbruin in 3-4 minuten. Laat uitlekken op keukenpapier.
  6. Meng de sla goed met de olijfolie en de balsamicoazijn en verdeel over het brood. Leg de aubergine en courgette erop en daarop de burger.

Bereidingstip

Lekker met honing of tomatenketchup.

Variatie

Vervang aubergine en courgette door geroosterde paprika.

Voedingswaarde p.p.
Energie 550 kcal
Koolhydraten 45 g
Eiwit 23 g
Vet
Waarvan verzadigd
29 g
9 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.