Overige video's

Geitenkaasballetjes ‘tricolore’

24 gemiddeld hapje, amuse
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 95 kcal
Koolhydraten 4 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
7 g
3 g
Vezels 1 g
Zout 0,4 g

Bereiden

  1. Prak de geitenkaas en roomkaas met een vork goed door elkaar en laat 30 minuten opstijven in de koelkast. Schep met 2 theelepels circa 24 porties van het kaasmengsel en rol tot mooie ronde balletjes.
  2. Meng de bieslook en citroenrasp op een bordje. Leg de pistachenoten op een ander bordje en besprenkel met de honing. Leg de pijnboompitten en tomaatjes op een derde bordje.
  3. Rol een derde van de balletjes door het bieslookmengsel, een derde door het pistachemengsel en een derde door de pijnboompitten.
  4. Zet de balletjes nog 30 minuten afgedekt in de koelkast. Prik voor het serveren een zoute stick in elk balletje.

Wijnadvies

Geitenkaas gaat top met Indomita Sauvignon Blanc.

Voedingswaarde p.p.
Energie 95 kcal
Koolhydraten 4 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
7 g
3 g
Vezels 1 g
Zout 0,4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.