Overige video's

Gehaktschnitzel met knolselderijrösti

Voedingswaarde p.p.
Energie 765 kcal
Koolhydraten 54 g
Eiwit 24 g
Vet
Waarvan verzadigd
48 g
17 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Meng de aardappel met de knolselderij, ui, salie, bloem en boter.
  2. Breng op smaak met zout en peper en vorm er schijfjes van.
  3. Verhit 2 eetlepels olie en bak hierin de röstirondjes in 5-6 minuten per kant goudbruin en gaar.
  4. Verhit intussen 2 eetlepels olie in een andere pan en roerbak de groenten.
  5. Breng op smaak met zout en peper.
  6. Verhit de rest van de olie en bak hierin de gehaktschnitzels 4-5 minuten per kant.
  7. Serveer met de rösti en de groenten.

Bereidingstip

Vervang de salie door 1 eetlepel tijmblaadjes of 1 theelepel gedroogde tijm.

Neem geraspte pastinaak in plaats van knolselderij.

Voedingswaarde p.p.
Energie 765 kcal
Koolhydraten 54 g
Eiwit 24 g
Vet
Waarvan verzadigd
48 g
17 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.