Overige video's

Gehaktschnitzel met courgettepannenkoekjes en muntyoghurt

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 660 kcal
Koolhydraten 34 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
46 g
15 g

Bereiden

  1. Schep het citroensap door de courgetterasp.
  2. Klop de eieren met zout, versgemalen peper en citroenrasp los en spatel de bloem erdoor. Schep de courgette erdoor.
  3. Verhit 3 eetlepels olijfolie in een ruime koekenpan en schep hierin bergjes beslag, met wat ruimte ertussen. Bak de pannenkoekjes op middelhoge stand tot de bovenkant bijna droog is. Keer ze om en bak de andere kant goudbruin. Houd ze warm en bak de volgende pannenkoekjes.
  4. Bak intussen in de rest van de olie de gehaktschnitzels 5-6 minuten per kant.
  5. Roer de munt door de yoghurt en voeg zout en versgemalen peper naar smaak toe.
  6. Serveer de schnitzels met de muntyoghurt en de pannenkoekjes.
Voedingswaarde p.p.
Energie 660 kcal
Koolhydraten 34 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
46 g
15 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.