Overige video's

Gehaktpan met salade en couscous

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 710 kcal
Koolhydraten 69 g
Eiwit 36 g
Vet
Waarvan verzadigd
32 g
10 g

Bereiden

  1. Verwarm 2 eetlepels van de olie en fruit hierin de ui in 5 minuten zacht. Laat afkoelen.
  2. Klop de ketjap met de eieren los. Kneed het gehakt met de ui en het ketjap-eimengsel goed door en vorm er een grote bal van.
  3. Verwarm de koekenpan nogmaals en druk hier de bal gehakt in uit. Bak het gehakt op middelhoge stand in circa 5 minuten bruin en draai het dan met behulp van een bord om.
  4. Bak de andere kant nog circa 10 minuten op lage stand tot het gehakt goed gaar is.
  5. Bereid ondertussen de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  6. Klop een dressing van de azijn, de mosterd en de rest van de olie.
  7. Vermeng vlak voor het serveren de sla met de komkommer en de dressing.
  8. Snijd het gehakt in punten en serveer met de couscous en de salade.
Voedingswaarde p.p.
Energie 710 kcal
Koolhydraten 69 g
Eiwit 36 g
Vet
Waarvan verzadigd
32 g
10 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.