Overige video's

Gehaktmuffins met sticky glaze

Voedingswaarde p.p.
Energie 400 kcal
Koolhydraten 17 g
Eiwit 29 g
Vet
Waarvan verzadigd
24 g
9 g
Vezels 1 g
Zout 1,5 g
Print

Bereiden

  1. Meng het brood of de havermout met de melk, het ei en bakpoeder en laat 10 minuten staan. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Kneed het gehakt met het geweekte brood, de bleekselderij, mosterd, peper en ½ theelepel zout. Verdeel het gehakt gelijkmatig over de holtes van de muffinvorm en druk een beetje aan.
  3. Roer de ingrediënten voor het glazuur door elkaar en verdeel dit over het gehakt. Bak de gehaktmuffins in het midden van de oven in circa 20 minuten gaar.
  4. Wip ze met een vork uit de vormpjes en serveer 2 muffins per persoon. Lekker met een gepofte aardappel met zure room en een spinaziesalade.
Voedingswaarde p.p.
Energie 400 kcal
Koolhydraten 17 g
Eiwit 29 g
Vet
Waarvan verzadigd
24 g
9 g
Vezels 1 g
Zout 1,5 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.