Overige video's

Gehaktgoulash met rijst en boontjes

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 655 kcal
Koolhydraten 71 g
Eiwit 33 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
9 g

Bereiden

  1. Kook de rijst. Verhit de olie en fruit hierin de uien 5 minuten op een lage stand. Voeg het gehakt en paprikapoeder toe en bak rul.
  2. Voeg de paprika en tomatenpuree toe en bak 1 minuut mee. Bestrooi met de bloem en bak kort mee. Giet de bouillon erbij en laat de goulash afgedekt circa 5 minuten zachtjes koken.
  3. Kook de sperziebonen beetgaar. Giet af en bestrooi eventueel met de rode peper.
  4. Breng de goulash eventueel verder op smaak met (chili) peper en serveer met de rijst en sperziebonen.

Bereidingstip

Kook sperziebonen vooral niet te gaar. Proef daarom altijd even tijdens de bereiding. Ze mogen een beetje knapperig zijn, maar als ze piepen, kook of roerbak ze dan nog ietsje langer.

Voedingswaarde p.p.
Energie 655 kcal
Koolhydraten 71 g
Eiwit 33 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
9 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Ad van Roessel 05-09-2019
Lekker lekker goed goed