Overige video's

Gehaktbroodjes met puree en doperwtjes

4 gemiddeld hoofdgerecht, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 345 kcal
Koolhydraten 29 g
Eiwit 20 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
7 g
Vezels 4 g
Zout 0,6 g
Hoofdingrediënten Half-om-half gehakt (85)

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Meng het gehakt met de tomatenpuree, het ei, paneermeel en de Italiaanse kruiden. Breng op smaak met zout en peper.
  2. Verdeel het gehaktmengsel over de holtes van de muffinvorm en bak in de oven in circa 30 minuten gaar en goudbruin.
  3. Kook intussen de aardappels in 20 minuten gaar. Kook in een andere pan in circa 6 minuten de doperwten gaar. Giet de aardappels af en stamp samen met de boter en melk tot een romige puree.
  4. Neem de gehaktbroodjes uit de muffinvormpjes. Schep wat puree erop en verdeel de doperwten over de muffins.
Voedingswaarde p.p.
Energie 345 kcal
Koolhydraten 29 g
Eiwit 20 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
7 g
Vezels 4 g
Zout 0,6 g
Hoofdingrediënten Half-om-half gehakt (85)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.