Overige video's

Gehaktbrood met komijn en kaneel

Voedingswaarde p.p.
Energie 665 kcal
Koolhydraten 65 g
Eiwit 37 g
Vet
Waarvan verzadigd
28 g
11 g
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Kneed het gehakt met alle ingrediënten, behalve de rijst, goed door elkaar. Schep over in het cakeblik en druk stevig aan.
  2. Zet de vorm in een ovenschaal met een laagje kokend water en bak het gehakt in het midden van de oven in circa 35 minuten gaar.
  3. Kook intussen de rijst en laat uitstomen.
  4. Laat het vocht uit de vorm weglopen en stort het gehakt op een schaal. Snijd in dikke plakken en serveer met de rijst. Bestrooi eventueel met wat paprikapoeder.
  5. Lekker met een groene salade.
Voedingswaarde p.p.
Energie 665 kcal
Koolhydraten 65 g
Eiwit 37 g
Vet
Waarvan verzadigd
28 g
11 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.