Overige video's

Gehaktbommetjes met vurige tomatensaus

25 gemiddeld hapje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Half-om-half gehakt (82)

Bereiden

  1. Meng het gehakt met het ei, paneermeel, de cayennepeper, knoflook, rozemarijnnaaldjes en een snuf zout. Draai er kleine balletjes van.
  2. Verhit een beetje olie en bak hierin de balletjes in circa 5 minuten rondom bruin.
  3. Verwarm de gezeefde tomaten met de sambal en breng op smaak met zout en peper.
  4. Verdeel de tomatensaus over een bord en leg de gehaktballetjes erop.
  5. Knip nog wat takjes rozemarijn in stukjes van circa 2 cm en steek de rozemarijn als een lontje in de gehaktballetjes.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Half-om-half gehakt (82)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.