Overige video's

Gehaktballetjes met tomaat en olijven

4 eenvoudig hapje, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 445 kcal
Koolhydraten 20 g
Eiwit 30 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
10 g
Vezels 6 g
Zout 1,8 g
Hoofdingrediënten Rundergehakt (144)

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 190ºC. Kneed het gehakt met het ei, de olijven, de tomaatjes, Italiaanse kruiden, tomatenpuree, paneermeel, zout en peper.
  2. Vorm met vochtige handen circa 8 balletjes van het gehakt. Leg ze op de bakplaat en bak circa 25 minuten in het midden van de oven. Keer halverwege om.

Bereidingstip

Lekker bij pasta met tomatensaus en basilicum.

Leg ingekruiste en met olijfolie besprenkelde trostomaten naast het gehakt op de bakplaat en pof ze in circa 15 minuten in de oven.

Voedingswaarde p.p.
Energie 445 kcal
Koolhydraten 20 g
Eiwit 30 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
10 g
Vezels 6 g
Zout 1,8 g
Hoofdingrediënten Rundergehakt (144)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.