Overige video's

Gehaktballetjes met pinda's en wokgroenten

Voedingswaarde p.p.
Energie 775 kcal
Koolhydraten 76 g
Eiwit 37 g
Vet
Waarvan verzadigd
35 g
11 g
Print

Bereiden

  1. Kneed het gehakt met de kruiden en pinda's goed door en draai er kleine balletjes van ter grootte van een walnoot. Laat ze een half uur opstijven in de koelkast.
  2. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat uitstomen.
  3. Verwarm 1 eetlepel van de olie in een koekenpan en bak hierin de balletjes rondom aan.
  4. Giet de ketjap en 2 eetlepels water erlangs en laat in circa 5 minuten op lage stand garen.
  5. Verwarm de rest van de olie in een wok en roerbak de groenten in een paar minuten beetgaar.
  6. Serveer dit met een timbaaltje rijst en de balletjes met ketjapjus.
Voedingswaarde p.p.
Energie 775 kcal
Koolhydraten 76 g
Eiwit 37 g
Vet
Waarvan verzadigd
35 g
11 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.