Overige video's

Gehaktballetjes met kaas en geroerbakte spinazie

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 970 kcal
Koolhydraten 69 g
Eiwit 49 g
Vet
Waarvan verzadigd
52 g
17 g

Bereiden

  1. Meng het gehakt met de helft van de knoflook, het broodkruim, ei, cayennepeper, peterselie en kaas. Vorm middelgrote gehaktballen van het mengsel en bak ze rondom bruin in 2 eetlepels olijfolie.
  2. Giet de gezeefde tomaten erbij en stoof zachtjes 20 minuten met het deksel op de pan.
  3. Bak intussen de rösti in 2 eetlepels olijfolie. Voeg zout, peper en de Italiaanse kruiden toe.
  4. Roerbak de rest van de knoflook met de spinazie in de rest van de olijfolie totdat de spinazie geslonken is. Breng op smaak met zout en peper.
  5. Serveer de gehaktballetjes met de tomatensaus, de rösti en de spinazie.

Bereidingstip

Neem in plaats van gezeefde tomaten een pot pastasaus, eventueel aangevuld met een scheutje water.

Voedingswaarde p.p.
Energie 970 kcal
Koolhydraten 69 g
Eiwit 49 g
Vet
Waarvan verzadigd
52 g
17 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.