Overige video's

Gehakt-cordon bleu

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 455 kcal
Koolhydraten 5 g
Eiwit 33 g
Vet
Waarvan verzadigd
33 g
13 g

Bereiden

  1. Meng het gehakt met de gehaktkruiden, het ei en genoeg paneermeel voor een stevig gehakt. Vorm er 4 ballen van en duw ze tot grote platte schijven van 1,5 cm dik.
  2. Besmeer de gehaktschijven met een lik mosterd, beleg ze met een plak ham en eindig met een plak kaas. Houd de randen van het gehakt vrij.
  3. Vouw het gehakt dubbel en duw de randen goed op elkaar. Zet de cordon bleus minimaal een half uur afgedekt in de koelkast.
  4. Verhit het bakproduct en bak de cordon bleus om en om in circa 10 minuten gaar en bruin. Lekker met aardappels en broccoli.
Voedingswaarde p.p.
Energie 455 kcal
Koolhydraten 5 g
Eiwit 33 g
Vet
Waarvan verzadigd
33 g
13 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.