Overige video's

Gegrilde zalm met pittige mangosalade

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Mix met een staafmixer het limoensap, 3 eetlepels van de zonnebloemolie, de honing, mosterd, rode peper en koriander tot een dressing. Breng op smaak met zout en peper.
  2. Verdeel de mango samen met de veldsla over borden en verdeel 3/4 van de dressing erover.
  3. Verhit een grillpan op middelhoge stand, bestrijk de zalmfilets met de rest van de olie en gril deze in ongeveer 5 minuten rondom goudbruin en gaar.
  4. Besprenkel de zalm met de rest van de dressing en serveer met de pittige mangosalade.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.