Overige video's

Gegrilde zalm met broccoli en kruidenrijst

Voedingswaarde p.p.
Energie 715 kcal
Koolhydraten 61 g
Eiwit 37 g
Vet
Waarvan verzadigd
34 g
6 g
Vezels 7 g
Zout 0,3 g
Print

Bereiden

  1. Kook de rijst en spoel af met koud water. Mix in een keukenmachine de peterselie, basilicum, 4 eetlepels olijfolie, knoflook en 2 eetlepels water tot een kruidenolie. Breng op smaak met zout en peper.
  2. Rooster de pompoenpitten kort in een droge, hete koekenpan. Voeg de kruidenolie en geroosterde pompoenpitten toe aan de afgekoelde rijst.
  3. Kook de broccoli in circa 5 minuten beetgaar. Verhit intussen de rest van de olie in een grillpan en gril de zalm in circa 7 minuten rondom gaar en goudbruin.
  4. Serveer de kruidenrijst met de zalm, broccoli en partjes citroen.
Voedingswaarde p.p.
Energie 715 kcal
Koolhydraten 61 g
Eiwit 37 g
Vet
Waarvan verzadigd
34 g
6 g
Vezels 7 g
Zout 0,3 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.