Overige video's

Gegrilde witte asperges met ansjovisboter

4 gemiddeld voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 85 kcal
Koolhydraten 4 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
6 g
1 g
Hoofdingrediënten Witte asperge (42)

Voorbereiden

Maak eerst de ansjovisboter door alle ingrediënten en versgemalen peper met elkaar in een keukenmachine te vermalen tot een gladde massa. Laat de boter afgedekt opstijven in de koelkast.

Bereiden

  1. Snijd het onderste houtachtige gedeelte van de asperges af en snijd de asperges in de lengte doormidden.
  2. Verwarm de grillpan. Bestrijk de asperges met olie en gril ze in een paar porties aan beide kanten circa 5 minuten tot ze beetgaar zijn.
  3. Serveer de asperges op een schaal en laat de ansjovis-boter erover smelten.

Bereidingstip

Lekker met botersla met gerookte ham of gerookte vis.

Voedingswaarde p.p.
Energie 85 kcal
Koolhydraten 4 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
6 g
1 g
Hoofdingrediënten Witte asperge (42)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.