Overige video's

Gegrilde tilapia met tuinkersboter en raapsteeltjesstamppot

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 690 kcal
Koolhydraten 48 g
Eiwit 30 g
Vet
Waarvan verzadigd
40 g
20 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Kook de aardappels met zout in circa 20 minuten gaar. Meng de ingrediënten voor de tuinkersboter. Vorm er een rolletje van in aluminiumfolie en leg de boter in de koelkast.
  2. Rasp de schil van de citroen en pers de vrucht uit. Besprenkel de tilapiafilets met citroensap, bestrijk licht met olijfolie en bestrooi met zout en peper.
  3. Verwarm de ovengrill of een grillpan. Giet de aardappels af en pureer ze met citroenrasp naar smaak, de rest van de olijfolie en de zure room. Schep de raapsteeltjes er in gedeelten door en breng op smaak met zout en peper.
  4. Gril intussen de vis 2-3 minuten per kant. Serveer de vis op de stamppot en leg een plakje tuinkersboter erop.

Bereidingstip

Maak een stamppot met spinazie in plaats van raapsteeltjes.

Vervang de tuinkers in de boter door 2 eetlepels kappertjes.

Voedingswaarde p.p.
Energie 690 kcal
Koolhydraten 48 g
Eiwit 30 g
Vet
Waarvan verzadigd
40 g
20 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.