Overige video's

Gegrilde puntpaprika met oregano en knoflook

Lekker van de barbecue: gegrilde puntpaprika! Puntpaprika is net wat zoeter dan gewone paprika en daarom extra lekker van de grill. Beetje oregano en knoflook erbij en je hebt een lekker bijgerecht!
Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 135 kcal
Koolhydraten 15 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
5 g
1 g
Vezels 6 g
Zout 0 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Was de gehalveerde paprika's en leg ze met de bolle kant omhoog op de bakplaat. Leg de ui erbij.
  2. Meng de oregano met de knoflook, paprikapoeder en olie en lepel dit over de paprika's. Maal naar smaak zeezout erover en rooster de paprika's 15-20 minuten hoog in de oven.

Bereidingstip

Dit recept smaakt lekker met aardappels uit de oven.

Voedingswaarde p.p.
Energie 135 kcal
Koolhydraten 15 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
5 g
1 g
Vezels 6 g
Zout 0 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.