Overige video's

Gegrilde pangafilet met appel-uienmarmelade

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 275 kcal
Koolhydraten 10 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
13 g
3 g
Hoofdingrediënten Appel (167)

Bereiden

  1. Dep de vis droog en bestrijk deze met 2 eetlepels olijfolie gemengd met chilipoeder, citroensap en peper.
  2. Verhit de rest van de olie voor de marmelade. Fruit de uien glazig. Voeg de suiker toe en laat die licht karameliseren.
  3. Schep de appelstukjes erdoor en gaar zachtjes 10 minuten. Schep kaneelpoeder, rozemarijn en en halve theelepel zout erdoor.
  4. Verhit een grillpan en rooster de visfilets 2-3 minuten per kant. Serveer deze met de appel-uienmarmelade ernaast.
  5. Lekker met aardappelpuree en broccoli of peultjes.

Variatie

Vervang chilipoeder door cayennepeper of enkele druppels tabasco of ga uit van chili-olie in plaats van olijfolie.

Voedingswaarde p.p.
Energie 275 kcal
Koolhydraten 10 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
13 g
3 g
Hoofdingrediënten Appel (167)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.