Overige video's

Gegrilde kipspiesjes met salsa verde

Een lekkere snack voor tijdens een zomerse borrelavond: deze gegrilde kipspiesjes met salsa verde. Dit gerechtje kun je al goed van tevoren voorbereiden. Een goed gekoeld glas verdejo smaakt perfect bij dit recept.
Voedingswaarde p.p.
Energie 115 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 10 g
Vet
Waarvan verzadigd
9 g
1 g
Vezels 0 g
Zout 0,7 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Pureer met een staafmixer de peterselie, basilicum, knoflook, ansjovis, kappertjes en 5 eetlepels olijfolie tot een salsa verde. Voeg eventueel een scheutje water toe om de saus wat vloeibaarder te maken en breng op smaak met zout en peper.
  2. Rijg de kipblokjes aan de satéprikkers. Verhit de overige olie in de grillpan en gril hierin de kipspiesjes in circa 8 minuten rondom gaar en goudbruin. Serveer met de salsa verde.

Wijnadvies

Een gekoeld glas verdejo smaakt perfect bij deze gegrilde kipspiesjes met salsa verde.

Voedingswaarde p.p.
Energie 115 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 10 g
Vet
Waarvan verzadigd
9 g
1 g
Vezels 0 g
Zout 0,7 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.