Overige video's

Gegrilde kipspiesjes met limoendip

4 gemiddeld hapje, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Rijg de kipfilet aan de satéprikkers.
  2. Maak een marinade van de olie, rozemarijn, knoflook, helft van het limoensap, komijn en een snuf zout. Laat de kip minimaal 30 minuten marineren in de koelkast.
  3. Meng de mayonaise met de yoghurt, limoenrasp en het overige limoensap en breng op smaak met zout en peper.
  4. Verhit een grillpan en gril de kipspiesjes op een hoge stand in circa 6 minuten rondom goudbruin en gaar. Serveer met de limoendip.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.