Overige video's

Gegrilde kipschnitzel met parmaham en tomatensalade

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 415 kcal
Koolhydraten 29 g
Eiwit 35 g
Vet
Waarvan verzadigd
17 g
3 g
Vezels 4 g
Zout 1 g

Bereiden

  1. Bestrooi de kip aan beide kanten licht met zout en peper en vouw steeds een plakje ham eromheen.
  2. Schep de partjes tomaat in een kom om met de peterselie, kappertjes, knoflook, olijfolie en azijn. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Verhit 2 eetlepels bakproduct in een grote koekenpan en bak hierin de aardappelschijfjes op middelhoge stand om en om in circa 10 minuten goudbruin.
  4. Verhit intussen in een grillpan de laatste eetlepel bakproduct en gril de kipschnitzels aan beide kanten in 6-8 minuten bruin en gaar. Serveer met de tomatensalade.
Voedingswaarde p.p.
Energie 415 kcal
Koolhydraten 29 g
Eiwit 35 g
Vet
Waarvan verzadigd
17 g
3 g
Vezels 4 g
Zout 1 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.