Overige video's

Gegrilde kabeljauw met rabarbersalsa

4 gemiddeld bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 290 kcal
Koolhydraten 20 g
Eiwit 24 g
Vet
Waarvan verzadigd
11 g
2 g

Bereiden

  1. Verhit 2 eetlepels olie in een koekenpan en bak hierin de ui, gember en knoflook circa 2 minuten. Voeg vervolgens de koriander- en komijnpoeder en de rode peper toe en bak 1 minuut mee.
  2. Voeg de rabarber, suiker en azijn toe en laat circa 15 minuten pruttelen tot de rabarber zacht is. Breng op smaak met zout en peper en laat afkoelen.
  3. Bestrijk een grillpan met 2 eetlepels olie en gril hierin de visfilets in circa 5 minuten aan beide kanten gaar.
  4. Serveer de kabeljauw met de rabarbersalsa en bestrooi met de koriander.

Bereidingstip

Lekker met een van onze groente bijgerechten.

Voedingswaarde p.p.
Energie 290 kcal
Koolhydraten 20 g
Eiwit 24 g
Vet
Waarvan verzadigd
11 g
2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.